Qui som

Amaranta

Situats a prop de la Devesa de Girona, a Amaranta oferim des del 2004 una Cuina Vegetariana i vegana amb productes de proximitat, de la terra, frescos i de temporada.

La nostra cuina està feta amb delicadesa; és elaborada però sobretot sana i gustosa. Hi conviuen ingredients majoritàriament ecològics per donar vida a plats de clara inspiració mediterrània i explorant les estacions de l’any. Pensant amb els vegetarians i vegans però també amb la gent que prova per primera vegada aquesta cuina, per tal de que s’enamorin i tornin al nostre restaurant.

Un servei atent us acompanyarà a descobrir les nostres especialitats, amb sabors genuïns que ens apropen a un estil de vida en harmonia amb la naturalesa i respectuosos amb el medi-ambient.

Ideal per sopar o dinar en parella  i celebrar qualsevol esdeveniment amb els amics o familiars.

El nostre espai és càlid, acollidor i íntim, on hi trobareu exposicions temporals de quadres, fotos i escultures dels nostres clients i amics.

Els migdia de dilluns a divendres proposem un menú diari diferent cada dia. Els caps de setmana i pre-festius la nostra carta, el menú de caps de setmana i el menú gastronòmic i de degustació.